9. des
FORTELLER: Oddgeir Bruaset.
 
Der ingen skulle tru ...
Tirsdag klokka 18.30 er det tid for fortellerkveld i Bøndernes Hus med Oddgeir Bruaset.

Publisert: 08.okt.2012 04.13
Oppdatert: -
Bruaset tar ikke uventet for seg temaet «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», og holder bildeforedrag basert på fjernsynsserien og bøkene hans. I tillegg blir det musikk ved Kjell Søby
Oddgeir Bruaset er født i Måndalen, Romsdal 1944. Han er utdannet på Lærerskolen i Volda og har senere tatt grunnfag i historie og norsk ved Bergen universitet. Har underviste i folkeskolen, realskole og gymnas.
I 40 år har han vært knyttet til NRK, og for 10 år siden begynte han sitt første program av 60 i serien «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», som er blant de mest sette tv-programmer med opp til 1,2 millioner seere.
Han har skrevet mer enn 20 bøker, de fleste med kulturhistorisk innhold. I høst kommer hans tredje bok basert på tv-serien.
Bøkene er rikt illustrert med bilder tatt av tv-fotograf Tor Sivertsen og private arkivbilder. Foredragene hans er ofte basert på bøkene.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke