7. des
OLD LIZ: Lørdag kan du se Brumunddal fra en ekte London-buss.
 
Design Marked 2011 i Inspirasjonshuset

Publisert: 03.jun.2011 04.12
Oppdatert: -
Lørdag og søndag arrangerer Inspirasjonshuset i Brumunddal designmarked i grenselandet mellom kunst, tradisjonelt håndverk, redesign og moderne design - fra brød bakt på gamle oppskrifter til hagebenker snekret i oldemors ånd.
Det er åpent marked begge dager med et stort antall utstillere og selgere. Her finner du blant annet antikviteter og bruktvarer, bakevarer, håndstøpte lys, klær, tresko, honning, eplemost, sukkertøy, keramikk og kunst.
Det blir også veteranbilutstilling og uteservering fra Sofies Stuer hele dagen både lørdag og søndag.
Lørdag kan du også se Brumunddal fra en ekte London-buss, «Old Liz», som går i skyttel fra Inspirasjonshuset og gjør en runde i sentrum med stoppesteder ved Snella og Fagmøbler.
Biblioteket har skrotverksted lørdag formiddag der barna kan lage bokmerker og flotte kort av materialer som mange oppfatter som søppel. Det blir også åpning av kunstvegg ved Moelven Langmoen, og lofferne i folkemusikkgruppa «Grove Horn» holder konsert på tunet utenfor Inspirasjonshuset.
Siste post på programmet lørdag er motevisning i gågata der Brumunddals klesbutikker viser sine nyheter under vignetten «Dagens mote i Brumunddal».
Søndag inviteres ungene til å bake med Teskjekjerringa, og til lesestund med Alf Prøysens kjente og kjære fortellinger om Teskjekjerringa.
Siste post søndag er moteshowet «Mote da og nå» utenfor Inspirasjonshuset med visning av gamle og nye tekstiler kombinert med veteranbilparade.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke