12. des
MANGFOLD: Markedet byr på 16 utstillere.
 
Designmarked

Publisert: 05.jun.2015 04.00
Oppdatert: 05.jun.2015 04.00

Lørdag klokka 10.00-16.00 er det tid for stort designmarked ved Inspirasjonshuset i Brumunddal. Årets marked inneholder nye og gamle møbler, møbelsnekring, håndlagde lamper, vintage klær, redesignede og nydesignede klær, smykker, filtprodukter, keramikk, bilder, brød, kaker, konfekt, interiørvarer av både stort og smått, økologiske velværeprodukter, fairtrade-varer til hagen, honning og honningprodukter, broderier, godterier og limonader. Deltakerne er Kjekt å ha, som kommer med brukt og antikk, Kvarstad gård, som tilbyr håndlaget sjokolade og andre gårdsprodukter, Lysthuset ved Helen Rønningsbakken, som kommer med klær og bilder i eget design, mens Inspirasjonshuset deltar med interiør, blomster og drikker og konfekt. Tante Rosa byr på vintage klær og smykker, filtmaker Evelyn Refsahl er på plass med filtprodukter, klær og smykker, Sølvfeen tilbyr også smykker, Ringsaker honning stiller med honning og honningbaserte velværeprodukter og Trine Gotaas friser med nystekte brød fra bakerovnen. Design D bidrar med møbelrestaurering og møbler, Den Grønne Gren har økologiske velværeprodukter og smått til hus og hage, Landhandleren tilbyr hekleprodukter, stoffer i metervare og saft og syltetøy, Eila Design har lamper, Hamar Katedralskole kommer med design og håndverk, Trine Haugen har keramikk og Aud Nathalie Asketøy Fodnes stiller med kunstterapi.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke