7. des
 
«Det beste for kvinner»

0
Publisert: 18.apr.2016 04.00
Oppdatert: 18.apr.2016 04.00

Hamar Soroptimistklubb inviterer alle yrkeskvinner til åpent møte tirsdag klokka 18.30 i Bryggeriet arena. Tema for kvelden er: Hva er soroptimismen og hva er Hamar Sorptimistklubb? Organisasjonens navn springer ut fra de latinske ordene «soror» og «optimum» og kan oversettes med «det beste for kvinner». Soroptimister arbeider for å bedre livssituasjonen for kvinner og jenter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det jobbes med å få gitt kvinner økt status, menneskerettigheter for alle, likestilling og myndiggjøring av kvinner og høy etisk standard.

I vinter har lokale medlemmer jobbet med et prosjekt sammen med Kvalifiseringssenteret, hvor de har møtt ressurssterke kvinner fra andre land og kulturer for å hjelpe dem til rask integrering. Nå ønsker klubben at flere vil bli med i arbeidet og håper mange møter opp på morgendagens møte. Kontaktpersoner er Anne-Kristine Amdal og Trude Hoel.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke