11. des
GJESTESPILL: Brageteateret gjester Teater Innlandet Scene lørdag kveld.
 
«Det er her vi kommer fra»
Brageteatret har gjestespill på Teater Innlandet Scene i Hamar kulturhus lørdag klokka 19.00 med teaterstykket «Det er her vi kommer fra», basert på et knippe av Levi Henriksens noveller, hentet fra «Feber», «Ned ned ned» og «Alt det som lå meg på hjertet».

Publisert: 02.feb.2018 10.32
Oppdatert: 02.feb.2018 10.32

Plottet i stykket er som følger: «Når en trubadur vender hjem, forsøker han finne ut hva som har skjedd med menneskene i bygda siden han dro. Han møter et eldre ektepar som gjemmer seg for lensmannen. Han møter ei kvinne som lokkes inn i pinsemenigheten. Han møter noen søstre som innleder et forhold til samme mann. Men egentlig er trubaduren på vei til broren sin. Egentlig leter han etter ei ung kvinne som han aldri har glemt. Egentlig er det en sang han forsøker å spille; et liv han forsøker å stable på beina. «Det er her vi kommer fra» samler et knippe fortellinger fra lokalsamfunnet, med et gjenkjennende, lekent og følsomt uttrykk. Det er et stykke om hjemkomst og oppbrudd, om musikken i våre liv og de små stedene i oss alle».

Stykkets skuespillere er Johannes Winther Farstad, Reidar Sørensen, Kristian Winther, Dagrun Anholt, Ulla Marie Broch, Maria Pontén og Joseph Angyal. Regien er ved Kim Sørensen og Johannes Winther Farstad har komponert musikken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke