7. des
JULEKONSERT: Brumundkoret (bildet) og Lismarka Mesnali Brass slår seg sammen og har julekonsert i Veldre kirke.
 
«Ding Dong Merrily on High»
Brumundkoret og Lismarka Mesnali Brass inviterer til felles julekonsert i Veldre kirke søndag klokka 18.00, og med julekonsert på en slik plass fant de det naturlig å gi konserten navnet «Ding Dong Merrily on High».

Publisert: 05.des.2014 04.00
Oppdatert: 05.des.2014 03.59

Både Lismarka Mesnali Brass og Brumundkoret byr på kjente og mindre kjente julesanger med solistinnslag. Brassbandet gir i tillegg et par smakebiter fra høstens Prøysen-prosjektet.

På programmet står engelske Christmas Carols og tradisjonelle norske julesanger.«The Christmas Song», «Mitt hjerte alltid vanker», «Det kimer nå til julefest» og «Eg veit i himmerik ei borg» er blant musikken de nærmere 60 aktørene serverer. Og selvsagt spiller de «Ding Dong Merrily on High». Det blir også på fellesnumre.Dirigent for Brumundkoret er Kristina Lystad, mens Lismarka Mesnali Brass dirigeres av Andres Halla. Trond Berg er konsertens pianist.- Vi ser med glede fram til at Lismarka Mesnali Brass tar turen over høgda. Det er moro å samarbeide med andre aktører, og spennende med brass sammen med kor, sier leder i Brumundkoret, Idun Fridtun.- Vi har jobbet med et program som skal passe inn sammen med Brumundkorets repertoar, og vi gleder oss til dette samarbeidsprosjektet, sier leder i Lismarka Mesnali Brass, Anne Eggen.Siden Lismarka Mesnali Brass spiller på bortebane, har de satt opp buss fra Mesnali via Lismarka til konserten i Veldre kirke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke