10. des
ÅPNE DAGER: På Sagatun Brukerstyrt Senter.
 
Dobbeltjubileum på Sagatun

Publisert: 17.sep.2015 04.00
Oppdatert: 17.sep.2015 04.00

Lørdag og søndag klokka 11.00-16.00 er det åpne dager med jubileumsmarkeringer på Sagatun i Sagatunvegen 47 B. Anledningen er at Norges første folkehøyskole flyttet inn på Sagatun for 150 år, og at Sagatun Brukerstyrt Senter fyller 10 år. Programmet starter klokka 12.00 med velkomst, og professor emeritus og beboer på Sagatun, Ragnar Pedersen, holder foredrag om «Sagatun i gamle dager da det var en folkehøyskole». «Min oppvekst på Sagatun» er tema for samtale mellom Kårhild Husom Løken og Randi Jensen, som har bodd på Sagatun hele sitt liv. Tor Inge Martinsen tar for seg «Fra drøm til virkelighet. Hvordan ble drømmen om et brukerstyrt senter på Hamar realisert»? Hvilket tilbud senteret har i dag forteller Kårhild Husom Løken om, og tidligere og nåværende brukere forteller om betydningen av senteret for dem. Det blir også salgsutstilling på Kreativt verksted, konsert med husbandet Sagarockers, spørrekonkurranse med premiering, utendørsaktiviteter, film og bilder og mulighet til å bli kjent med brukerorganisasjonene innen rus og psykisk helse, som har stand i biblioteket. I tillegg presenteres den regionale ressursbasen for brukermedvirkning og erfaringskompetanse. Brukere og ansatte er til stede begge dagene for å vise aktiviteten på huset og informere om virksomheten. Sagatun Spiseforretning og Café er åpen fra klokka 11.00.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke