14. des
GOSPEL: divisi.
 
Dobbeltkonsert

Publisert: 19.sep.2013 04.13
Oppdatert: -
Søndag klokka 17.00 blir det gospelkonsert i Brukshuset Hamar klokka med Hamar Gospelkor og divisi. Hamar Gospelkor startet opp i 2010, og består av over 60 sangere. Marte Vikanes Sameien er dirigent. Koret synger en blanding av eldre og nyere gospelsanger i engelsk språkdrakt. divisi er tilknyttet Bildøy Bibelskole og Indremisjonsforbundet. Koret består av 30 erfarne sangere. I år har de 30-årsjubileum, og koret har spilt inn over 10 plater og turnert landet på kryss og tvers. divisi presenterer musikk fra sin siste plate «Du Er», som inneholder nyskrevet gospelmusikk på norsk. Sangene er skrevet av blant andre korets egen dirigent Anders Berglund. Det blir også fellesnummer. Konsertens musikere er Ole Gjøstøl (piano, Hamar Gospelkor), Frode Mangen (piano, divisi), Halvard Aase (bass, begge kor) og Thomas Gallatin (trommer, begge kor).
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke