14. des
 
Dobbeltpremière

Publisert: 15.feb.2014 04.13
Oppdatert: -
Hamar Teaters barne- og ungdomsteater har dobbeltpremière i Hamar Teater på Henrik Ibsens «Samfundets støtter» søndag klokka 14.00 og «En folkefiende» klokka 18.00. «Samfundets støtter» fra 1877 tar for seg en velstående forretningsmann, som er selve navet i samfunnet han er medlem av. Men det viser seg at forhistorien inneholder farlige elementer som får livsfarlige og rystende konsekvenser både for de enkelte og hele byen. «En Folkefiende» kom i 1882. Badelegen Dr. Stockmann finner ut at badet hele byen lever av er forgiftet, og venter å bli feiret som en helt for oppdagelsen. Folk i byen blir etter hvert klar over at dette kommer til å koste dyrt, og stemning snur på en meget fascinerende måte. Ungdomsgruppa på Hamar teater består av førti medlemmer, som bytter på å spille de omfangsrike karakterene. Slik klarer de både komme gjennom kvelden og vise ulike sider av Ibsens personer. Forestillingene fortsetter neste uke med visning av «En folkefiende» mandag og onsdag og «Samfundets støtter» tirsdag og torsdag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke