12. des
Dr.Kaay and his Interstellar Tonescientists
 
«Dr Kay» til Hamar Jazzklubb

Publisert: 12.nov.2013 04.14
Oppdatert: -
Onsdag klokka 20.00 blir det fest og ritualer i Hamar Jazzklubb. «Dr Kay and his Interstellar Tonescientists» presenterer sitt nye hørespill «Dr Kay and the search for the true Happiness». Hørespillet ditribueres digitalt, men også på LP. Dette må markeres med en forrykende blanding av konsert og spirituell seanse, der hele salen i Hamar Teater tas i bruk. Det spirituelle innholdet har ikke arrangørene i Hamar Jazzklubb nok kompetanse til å kunne vurdere, men musikalsk og visuelt vil de garantere en storslått opplevelse.
En av toneforskerne i bandet er Hamarkaren Kasper Skullerurd Værnes, som i denne sammenheng, ved siden av altsaksofonen, også trakterer fløyte. Resten av ensemblet er som følger:Dr Kay (vokal, keyboards, spiritual guide), Kristoffer Eikrem (trompet), Harald Lassen (tenor sax, soprano sax), Lars Frank (barritone- sax), Øyvind Brække (trombone), Adrian Myhr (bass), Tore Flatjord (perkusjon, trommer) og Andreas Wildhagen (trommer).
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke