23. okt
VÅRKONSERT: Brøttum Brass (bildet) har vårkonsert med ungdomskoret Defrost.
 
Drømmekonsert
Brøttum Brass og ungdomskoret Defrost har vårkonsert i Hamar domkirke søndag klokka 18.00. Thorbjørn Lunde og Thomas Caplin dirigerer henholdsvis brassbandet og koret, mens sogneprest Siri Sunde er konferansier.

Publisert: 25.apr.2015 04:00
Oppdatert: 25.apr.2015 04:00

Brøttum Brass har rykket opp i første divisjon etter sin innsats i NM for brassband i februar. Defrost er et relativt nyetablert Hamar-basert ungdomskor som i løpet av få år har rukket å vinne en rekke internasjonale priser.

«Det er med store forventninger korpset arrangerer konsert med dette ungdomskoret. Konserten vil by på et variert program med flere solister, alt fra vare salmearrangement til større verk, friske rytmer og garantert korsang av høyeste kvalitet», heter det i pressemeldingen.

Ungdomskoret Defrost fra Hamar ble opprinnelig startet som et prosjektkor i samarbeid mellom to av Norges mest meritterte kordirigenter, Erland Dalen og Thomas Caplin. Navnet var den gangen EDTChoir. Koret oppnådde i løpet av ett og et halvt år en formidabel suksess, som kulminerte med to gull i World Choir Games i Cincinnati i USA sist sommer.

I vår har Defrost vært i Budapest for å konkurrere i Budapest International Choir Competition. Koret presterte over all forventning og vant begge kategoriene, samt at de ble sendt til den store finalen Grand Prix.

Konserten er valgt som «Drømmekonsert» av Norges Musikkorps Forbund og blir dermed støttet økonomisk. Konserten inngår også i Brassbandvikua i Ringsaker.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke