8. des
MØTELEDER: Direktør Kristin Malonæs i Innovasjon Norge Hedmark.
 
#drømmeløftet

Publisert: 25.mar.2015 04.00
Oppdatert: 25.mar.2015 03.59

Innovasjon Norge og Høgskolen i Hedmark inviterer til åpent dialogmøte under vignetten «#drømmeløftet» i Auditorium 4 på Høgskolen fredag klokka 12.00-13.30. Tema er Innlandsregionens utviklingsmuligheter og konkurransefortrinn innenfor bioøkonomien, og spørsmålet er «Hvordan skal vi ta ut regionens fulle potensial innenfor den kunnskapsbaserte bioøkonomien»? Direktør Innovasjon Norge Hedmark, Kristin Malonæs, er møteleder, og innlederne er Morten Ørbeck, dekan Høgskolen i Hedmark avdeling Hamar og medlem av Innlandsutvalget, Hans Rindal, selvstendig næringsdrivende og medlem av Innlandsutvalget, Karianne Eide Longva, prosjektleder Arena Heidner og medlem av Innlandsutvalget, Einar Myki, bonde, styremedlem i Innovasjon Norge Hedmark og medlem av Innlandsutvalget og Harry P. Andreassen, dekan Høgskolen i Hedmark avdeling Evenstad. Innovasjon Norge mobiliserer næringslivet, kunnskapsmiljøer, studenter og andre aktører for å diskutere innovasjon og omstilling i en satsing der skaperkraften i norsk næringsliv mobiliseres i møte med de store utfordringene for samfunn og miljø. Med basis i de ideer og innspill som kommer opp i møtet, vil Innovasjon Norge komme med forslag til konkrete innovasjonspolitiske tiltak som kan stimulere til innovasjon på området.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke