7. des
Drop-In: Åpen lavvo lørdag og søndag.
 
Drop-in forestillinger

0
Publisert: 11.des.2014 04.00
Oppdatert: 11.des.2014 03.59

Det nyetablerte SceneMette ønsker velkommen til drop-in forestillinger i lavvoen på Ebru lørdag og søndag. Skuespiller Knut Erik Engemoen starter klokka 13,00 ned å fortelle om De reisende i Hedmark fylke og synger viser skapt ved bålet. Klokka 14.00 vil landskappleikmester Gro Marie Svidal bidra med fortellinger og felespill.Søndagen starter klokka 13.00 med Band-duoen MY & MY, bestående av skuespiller Sara Baban og sanger Tonje Stenberg. Rolf-Erik Nystrøm, en virtuos på sax vil så leke seg i mange sjangre fra mange land, som Japan, Angola og Iran. Folketoner og julesanger avslutningsvis med Solbjørg Tveiten, vokal og Annar By, gitar.Drop-in forestillingene varer ca. en halv time. For barna blir det rundridning med leir i ridehallen og grill ved bålet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke