12. des
Dunderbeist kommer til Hydranten.
 
Dunderbeist kommer
Tor Erik Gunnstrøm kommer, Rolf Jacobsen-dagene åpner. Du finner masse spennende arrangement i HAs kulturkalender!  

Publisert: 27.jan.2012 07.24
Oppdatert: -

Se her:
Drømmekoret har konserten «Våkne til livet» i Elverum kirke. Arr: Via Somnii Innlandet.
Konsert med Torgeir & Kjendisene på La Dolce Vita Lunica i Moelv.Pagans Mind har konsert på Hydranten.
Antikk- og samlemesse i Løtenhallen.
Ettermiddagskonsert med Bjørn Erik Tømmer Hue på Gregers.
Rockekonsert med Long Way Home og Vogalize i Fritidsklubben i Brumunddal.Jenny Moe har konsert sammen med Are Kvamstad og Gunhild Hjermundrud i Hamar Teater.
Antikk- og samlemesse i Løtenhallen.
Slagverkere møter skatere. Slagerne i Hamar Janitsjarskole banker løs på Hamar Skatehall i et møte mellom metall, skinn, tre, blades, dj og en ræpper.
Konsert med elever fra Hamar kulturskole, musikklinja på Stange vgs. og Toneheim i Vang kirke.Riksteatret viser Strindbergs «Frøken Julie» i Elverum kulturhus.Ørnulv Snortheim har konsert på Gregers.
Linn Ullmann kommer til bokkveld på Gravdahl.
Elever fra Stange vgs. har konserten «Ungdom hjelper ungdom» i Hamar domkirke.Dunderbeist har releasekonsert på Hydranten.
Konsert med Honeytraps / New Brian i Hamar Teater.
Åpning av utstilling med Inger Marie Berg (smykker) og Åse Liv Hauan (maleri) i Elverum kunstgalleri.Jubileumsfeiringen for Løten stasjonsby 150 år starter på Løten nærstasjon.
«En efta med trassviser og tordenskrell». Konsert med Narum, Frida Ånnevik, Guren Hagen og Knut Anders Sørum i Hamar Teater.
Direkte overføring av Puccinis «La Boheme» fra Den Norske Opera til Hamar kino.
Hamar Bluesklubb inviterer til Vinterblues med bandet 9Fingers på Hydranten.
Hilde Berit Evensen åpner fotoutstillingen «O, menneske» i Hamar kunstforening.
Hallvord Reiar M. Steen har opplesning av Ibsens Terje Vigen på Tangen samfunnshus.
Drømmekoret har konserten «Våkne til livet» i Storhamar kirke. Arr: Via Somnii Innlandet.
Konsert med Hr. Smiths Venner på Gregers.20 års jubileumskonsert med Rosett gospelkor i Romedal kirke.
Elin Furubotten & Karl Seglem Duo har konsert på Gregers.Thea Stabell framfører «Babettes gjestebud» på Tingvold i Stange som et samarbeid mellom Teater Innlandet og Stange kommune.
Rikskonsertene viser forestillingen «Absolutt opera» i Elverum kulturhus. Solister er Rita Heigre, Marianne E. Andersen, Kjetil Støa og Yngve A. Søberg.Musikkens Venner innbyr til konsert med Ernst Simon Glaser (cello); Øyvind Bjorå (fiolin), Dominic Griffiths (bratsj) og Sveinung Bjelland (klaver) i Hedmarksmuseets aula.
Teater Innlandet viser «Babettes gjestebud» med Thea Stabell i Elverum kulturhus.
Konsert med paDIOna og Nobody's Perfect på Hamar Sports Bar.«En efta med trassviser og tordenskrell». Konsert med Narum, Frida Ånnevik, Guren Hagen og Knut Anders Sørum i Elverum kulturhus.Musikkelevene på Stange vgs. åpner festivalhelg i Hamar med cafékonsert i den gamle kommunestyresalen i Hamar Teater.
Konsert med JeanCalude Goddamn og Carnival Kids på Seb's Hotel.Musikkelevene på Stange vgs. fortsetter festivalhelgen med rockekonsert i Hamar Teater.
Ungdommens Kulturmønstring i Elverum i Elverum kulturhus.
Åpning av utstilling med Tor Erik Gunstrøm (grafikk og maleri) i Galleri AG i Stange.
Lindblad & Friends gjør sin «Tribute to Neil Young and other assorted lovesongs» på Gregers.
Korkonsert med det engelske koret Ely Cathedral Choir i Stange kirke.Musikkelevene på Stange vgs. avslutter festivalhelgen med kammerkonsert i Hedmarksmuseets aula.
MjøScene viser forestillingen «Jenta som lærte kongen å spise havregrøt» i Hamar Teater.Ajer ungdomsskole i Hamar har première på forestillingen «Fame».
Løten kulturskole arrangerer sitt årlige karneval der de yngste elevene i kulturskolen opptrer med musikk og dans på Bøndsen.Ajer ungdomsskole viser forestillingen «Fame».
Konsert med Third Brigade og In Confesso på Seb's Hotel.Ajer ungdomsskole viser forestillingen «Fame».
Konsert med Martin Hagfors i Elverum kulturhus.
Turnékompaniet viser forestillingen «Ambassadøren» i Hamar Teater.Teater Innlandet spiller forestillingen «Under vår himmel» på Disen. Forestillingen er basert på intervjuer med ungdommer i Hedmark og Oppland.Vinternatt på Mjøsisen ved Skibladnerbrygga i Moelv. Buffet fra Paa Bordet. Konsert med Narum, Guren Hagen, Frida Ånnevik og Knut Anders Sørum.
«Fra sjel til sjel» med Gaute Ormåsen med band på Gregers.
Ajer ungdomsskole viser for siste gang forestillingen «Fame».Egal Teater viser barneforestillingen «Lillebror og Knerten» i Elverum kulturhus.Riksteatret viser danseforestillingen «A Tribute to Ping Pong» i Elverum kulturhus.Denne dagen er det 150 år siden Hulda Garborg ble født på Såstad i Stange. Folkedanslaget Sølja inviterer til kulturkveld i Stange bibliotek.Ram-Zet har releasekonsert på SeaSide. Ingen aldersgrense.Ram-Zet har releasekonsert på Seb's Hotel i Hamar.
Terje Nordgarden med band har konsert på Gregers.
Italiensk aften med mat og vin på Lier gård i Veldre. Besøk av vinkelner Aleksander Iversen, opprinnelig fra Ringsaker.Trygdekontoret stanser i Elverum kulturhus på sin Across Norway Tour 2012.Ungdommens kulturmønstring i Ringsaker i Moelv kulturhus.
Konsert med Torch på Seb's Hotel.Ungdommens Kulturmønstring i Hamar i Hamar Teater.
Ungdommens Kulturmønstring i Løten i Løten kino.
Finn Aage Andersen åpner utstilling i Hamar Sagbladfabrikk.
MjøScene Produksjoner viser barneforestillingen «Flaska som hylte på alt mulig» i Hamar Teater.
Konsert med Janitsjarskolens blåsere i Hamar domkirke.
Åpning av utstilling med Judith Beck (klær) og Ingun Kleppan (smykker) i Elverum kunstforening.
The Strawbs (UK) har konsert på Gregers.Hedmarken symfoniorkester inviterer til Wienerklassisk aften i Hamar domkirke. Solister: Kjell Tomter (fiolin) og Lars Anders Tomter (bratsj).Hamar Jazzklubb har konsert med Hanna Paulsberg i Hamar Teater.Nordisk samtidspoesi. Rolf Jacobsen-dagene åpner. Seminar og boklansering. Nordisk kvinnelyrikk i Hamar Teater. Konsert med Himerikskvadronen og Cornelius Jakhelln på Hydranten.
Grundsetmart'n åpner i Elverum.
Åpning av utstilling med malerne Inger Høyer-Dahl og Anne Rolfsen på Vikerødegården.Nordisk samtidspoesi. Rolf Jacobsen-dagene. Seminaret fortsetter. Lansering av bok om Jo Eggens lyrikk. Konsert med Maja S.K. Ratkje og Poing i Hamar Teater.
Grundsetmart'n i Elverum.
Musikk i Hedmark inviterer til Østerdalsmusikk på Terningen Arena. Torgrim Sollid samler et knippe av dagens mest profilerte jazzmusikere og tar utgangspunkt i musikktradisjonen fra Østerdalen. Med Torgrim Sollid, Helge Lien, Birger Mistereggen, Sigurd Hole, Jørn Halbakken, Sigrun Eng, Guro Gravem Johansen, Margrete Nordmoen, Tom Steinar Lund, Morten Halle. Senere på kvelden blir det dansefest med Over Stok & Steen i Elverum kulturhus.
Konsert med Porterville og When smoke sets på Seb's Hotel.
Konsert med Elvarheim på Gregers.Nordisk samtidspoesi. Rolf Jacobsen-dagene. Barnas lyrikklørdag. Hedmarkslyrikere i Hamar Teater. Nordisk debutantmøte på Gravdahl. Nordisk lyrikkaften i Hamar Teater.
Grundsetmart'n i Elverum.
Cacadou har konsert på Gregers.Nordisk samtidspoesi. Rolf Jacobsen-dagene avsluttes. Lyrisk konsert i Hamar Teater. Urframføring av verket «Nattåpent», basert på Rolf Jacobsens lyrikk, i Hedmarksmuseets aula.
Asfaltprinsessene viser «Rattus Norvegicus» i Hamar Teater.Teater Innlandet viser barneforestillingen «Snik og Snok på månen» i Elverum kulturhus.Jan Eggum og Halvdan Sivertsen har konsert i Elverum kulturhus.Teater Innlandet viser barneforestillingen «Snik og Snok på månen» i Teater Innlandet.Teater Innlandet viser barneforestillingen «Snik og Snok på månen» i Teater innlandet.
Dramalinja på Stange vgs. viser sin sluttproduksjon i Hamar Teater.
Lars Klevstrand og Kjetil Skaslien med Evert Taube-konsert på Gregers.
Riksteatret viser Marsha Normans «Natta, mamma» med Marit Østbye og Marika Enstad i Elverum kulturhus.Dramalinja på Stange vgs. viser sin sluttproduksjon i Hamar Teater.
Konsert med Bulk på Seb's Hotel.
Konsert med Fuel på Hamar Sports Bar.50 års jubileumsfest med The Zeniths på Hydranten.
Dramalinja på Stange vgs. viser sin sluttproduksjon i Hamar Teater.
Konsert med Violet Road på Gregers.Ringsaker Kantori med orkester og solister framfører Händels «Messias» i Ringsaker kirke. Solister er Tanja Leine, Anna Sundström Otervik, Helge Rønning og Trond Halstein Moe.Henning Kvitnes har konsert i Elverum kulturhus.Turnékompaniet framfører «Fett» i Hamar Teater.Åpning av utstillingen «Unge kunstnere fra Hedmark» i Kunstbanken. Tekstilkunstner Runa Boger viser arbeider med hus i Østerdalen som motiv.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke