14. des
DUPLEX: Harald Lassen og Christian Meaas Svendsen.
 
Duplex til Hamar Jazzklubb
Hamar Jazzklubb arrangerer konsert med duoen Duplex i Hamar Teater fredag klokka 20.00.

Publisert: 25.nov.2015 04.00
Oppdatert: 25.nov.2015 04.00

Duoen er for anledningen utvidet med trekkspilleren Jo Asgeir Lie, en av de aller fremste innenfor folkemusikk og improvisasjon her til lands.

De som følger med i norsk jazz kjenner godt til saksofonist Harald Lassen og bassist Christian Meaas Svendsen, kjent fra band som Pixel, Mopti, Large Unit og Duplex. Gutta har nettopp gitt ut sitt tredje album med tittel «Én».

«Ikke nok med at begge synger, Lassen strør lekkert impresjonistisk pianospill hist og her. Meaas Svendsen er en mester på bass. Friheten i uttrykket ligger i formatet. Det åpner for utprøving, hvor også rommet i musikken får lov å spille en medskapende rolle. Et råflott, intuitivt samspill og sterke låter. Råtøft og medrivende. Sammen er de dynamitt! Duplex dynamitt», heter det i pressemeldingen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke