6. des
BILUTSTILLING: Det blir gromlyd å høre på Snilsberg søndag.
 
Duredagen
Søndag klokka 11.00-17.00 arrangerer Snilsberg Familiepark Duredagen, sommerens andre arrangementet i parkens årlige Barnefamiliefestival.

Publisert: 03.jul.2015 04.00
Oppdatert: 03.jul.2015 04.00

Fra blå himmel lander Geir Thyness fra Brumunddal på jordet i sitt helikopter og tar taxioppdrag. Det betyr at det er mulig å få se hjemmet sitt eller andre steder fra lufta.

– Men Duredagen inneholder mye mer. Her blir det utstilling av flotte biler og militærkjøretøy, og Joker Cruisers kommer med sin bilparade. Flere biler fra filmene «Kampen om tungtvannet», «Grensen» og «Kongens nei» vil også bli stilt ut, forteller parkvert Arnfinn Johannessen, som også frister med demonstrasjon av ståhjuling, ATV-kjøring og kjøretur med parkens Gråtass. Publikum kan i tillegg delta i kåringen av «Dagens publikumsbil».

Parken er åpen med full aktivitet hver dag i sommer, og vi nevner mange fugler og dyr, krambu, varme griller, natursti, traktorlek, hopp i høyet, putball og ridning. Stabburskafeen er åpen, og det er sitteplasser ute og inne.

Barnefamiliefestivalen fortsetter søndagene 12. og 19. juli.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke