10. des
 
Dyras dag i dragens tegn

Publisert: 18.jul.2013 04.13
Oppdatert: -
Barnas favortittarrangement «Dyras dag» går av stabelen på Glomdalsmuseet søndag klokka 12.00-16.00. Årets tema på er drager, og spørsmålet er om dragen et virkelig dyr eller bare fantasi? Dette og mye mer om drager får du kanskje vite søndag. Det blir mange forskjellige aktiviteter knyttet til drager, som blant annet film, fortellinger og klokka 12.30 og 14.00 blir det oppvisning av vietnamesisk dragedans ved friluftsscenen. Klokka 12.15, 13.15 og 15.15 er det dragefortellinger og drageaktiviteter for de minste på Åmottunet. Filmen «Dragons: A Fantasy Made Real» vises i auditoriet klokka 13.00. Drageverkstedet er åpent hele dagen. Ellers nevner vi hesteskyss, ridning, batikkfarging av T-skjorter, gamle leker, papirbretting/origami, hopping i høyet og konkurranser og mye mer. Det vil også i år bli jakt på insekter og småkryp med Øystein Olav Roten med start på Elverumstunet klokka 14.00 og 15.00, og kanskje finner du en dragehodebille. Du kan hilse på og få informasjon om husdyrene på Elverumstunet, være med å gi dem navn og delta på slåttonn og brødbaking i steinovnen med smaksprøver og salg. Det er matservering i Petershagen kro, åpen butikk med is, sukkertøy og andre godsaker i Schrøderbutikken og kafé, suvenirbutikk og utstillinger i hovedbygningen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke