10. des
NÆRKONTAKT: Med dyrene i Snippen gårdspark.
 
Dyrisk sommer på Snippen
Snippen gårdspark i Julussdalen i Elverum ønsker å vise fram «Et bruk i bruk med 100-vis av dyriske opplevelser».

Publisert: 02.jul.2012 04.12
Oppdatert: -
- Målet er å skape rekreasjon for voksne mennesker, og samtidig legge forholdene til rette for ungene, sier innehaver Klaus Ganser.
Og for den yngre garde har Snippen tråkketraktorer og en stor trampoline. En gråtass 1949-modell tar ungene med på tur rundt tunet, og parken har mange forskjellige dyr plassert i innhegninger rundt lekeplassen.
Kaniner, sauer, geiter, esel, muldyr, lama, påfugler, kalkuner, forskjellige høner, duer, villender, gjess, struts, villsvin og minigriser, sørger for at ingen kjeder seg, og hver dag klokka 13.00 er det kulokk.
Parken tilbyr også barneridning og fiske i fiskedammen der det ifølge Ganser ikke er uvanlig å få ørreter på opp til tre kilo på kroken.
På lekeplassen kan man lukke etter seg og være sikker på at ungene ikke kommer bort, og det er tillat med medbrakt mat og grilling på gårdens griller.
Gårdskafeen er åpen under mottoet «Mat uten e-stoffer».
- Vi er så moderne at vi bare serverer hjemmelaget, gammeldags middag, forteller Ganser, og legger til at det også er salg av rømmevafler, pølser, kaffe, brus og is ute på tunet.
Snippen gård er et bureisningsbruk fra 1939, cirka 15 kilometer øst for Elverum.
Ta riksveg 25 mot Trysil, og ta av mot Julussdalen.
Det er skiltet helt fram. I sommer er gårdsparken åpen hver dag klokka 11.00-16.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke