7. des
20 år på scenen: Feiringa starter fredag.
 
Eau de Vill - De glade sømådøler

Publisert: 07.mar.2013 04.15
Oppdatert: -
Eau de Vill feirer snart 20 års jubileum. I den forbindelse benytter de selveste Kvinnedagen til å starte feiringen med konsert på Gregers i Hamar. Det meste av deres musikk er selvskrevet og med inspirasjon fra norsk forteller- og visekunst. Vømmølmusikkens far, Hans Rotmo, har vært bidragsyter til de glade gutta.
De siste 10 åra har gruppe vært blant de fremste folkrockgruppene som har blandet irsk-norsk og svensk folkemusikk. Sammen med de mange gode historiene fra scenene er dette et av innlandets beste liveband. På scenen denne kvelden blir det et utvidet Eau de Vill. Kveldens besetning er: Svein Arild Johnsgård, mandolin og banjo, Evald Kristoffer Langsjøvold, gitar, riksspellmann Brits Lars Bjørk fra Leksand, Sverige på fele, Bård Uri Jensen, fløyter, Audun Røsten, bass, Niels Hagen, perkusjon og Anders Lillebo, trekkspill.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke