11. des
livat gjeng: Lover musikalske overraskelser.
 
Eau de Vill klare for Gregers
Fredag er det igjen klart for Eau de Vill konsert på Gregers.

0
Publisert: 15.okt.2015 04.00
Oppdatert: 15.okt.2015 04.00

De humørfylte Sømådølene byr på en blanding av humor, friske tekster og sprek musikalitet. Dette har gitt bandet status som et av innlandets beste liveband.

Fredagskvelden blir fylt med kjente hits fra de siste 25 års historie. Eau de Vill skriver mye av musikken selv, men den store «Vømmølfar», Hans Rotmo har vært alt fra mentor til bidragsyter for kara. I løpet av kvelden blir det også musikalske overraskelser.

Eau de Vill består av Svein Arild Johnsgård, mandolin og sang, Evald Langsjøvold, gitar og sang, Brits Lars Björk, fele, Bård Uri Jensen, fløyte, Anders Lillebo, trekkspill og Audun Røsten, bass.

Eau de Vill har invitert jentebandet S.A.L.T. til Gregers som Supportband. Ei gruppe som består av fire unge jenter fra Femundsområdet. Sina Søndmør, gitar og sang, Amalie Gillerholtmoen, ukulele, Linne Spånberg Nordli, cajun og Tina Mari Røsten, keyboard. De har et spennende repertoar og har sågar øvet inn nye sanger i anledning kvelden.

-Dette lover til å bli høstens beste konsert på Gregers. Det er riktignok Svein Arild Johnsgårds ord, og han er vel ikke kjent for å snakke med små bokstaver.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke