9. des
ECHOES: Trondheim Jazzorkester framfører bestillingsverket «Echoes» i Hamar Teater.
 
«Echoes» i Hamar Jazzklubb

Publisert: 28.sep.2011 04.12
Oppdatert: -
Hamar Jazzklubb slår på stortromma og arrangerer konserten «Echoes» med Trondheim Jazzorkester og komponist og vokalist Elin Rosseland på Hamar Teater torsdag kveld.
I 2009 bestilte Jazzfest i Trondheim en konsert med Elin Rosseland og Trondheim Jazzorkester. Rosseland valgte ut et ensemble som spenner fra unge fremadstormende musikere fra jazzlinja i Trondheim til tidligere kollegaer fra gruppa Fair Play til å framføre dette vakre og fengende verket, som torsdag blir å høre for første gang i Hamar.
Trondheim Jazzorkester er et av de viktigste og mest kreative jazzensembler i Norge. I løpet av de siste ti årene har orkesteret hatt en rekke spennende prosjekter med norske og internasjonale jazzprofiler, som Chick Corea, Pat Metheny, Joshua Redman, Erlend Skomsvoll og Eirik Hegdal.
I konserten hører du Elin Rosseland (vokal, komposisjon), Thomas Eidsvåg (vokal), Ida Marie Sørmoe (fløyte), Shannon Mowday (klarinett), Hanna Paulsberg (tenorsaxofon), Karin Hammar (trombone), Hildegunn Øiseth (trompet), Hedvig Thommasen (gitar), Jo Skaansar (kontrabass), Vigleik Storaas (piano), Trond Kopperud (trommer) og Helge Norbakken (perkusjon).
Erlend Skomsvoll er dirigent, mens Tor Breivik sørger for lyden.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke