9. des
 
Eggebåter med ost/bacon
Disse asiatisk inspirierte eggebåtene kan innholde alt fra restemat til gourmet-råvarer. I denne er det valgt bacon.

0
Publisert: 29.aug.2016 04.00
Oppdatert: 29.aug.2016 04.00

Ingredienser:

4 stk mellomstor baguetter

8 egg

4 ss melk

8 skiver bacon

2 dl ferdigrevet ost

2 ss frisk gressløk

8 blader frisk basilikum

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 185 °C.

2. Kutt vekk toppen på baguettene. Fjern litt av innmaten i baguetten, så den blir som en båt. Det som blir til overs kan du for eksempel lage krutonger av, så det er ikke nødvendig å kaste det.

3. Stek baconskivene og kutt de i passerlige biter.

4. Miks eggene sammen med melk, tilsett osten og gressløken. Hell dette forsiktig over de fire baguettene. Stek i 12-15 minutter og la dem hvile i 5 minutter etter at de kommer ut av ovnen.

5. Spis som de er eller del de i mindre biter. Dryss over basilikumblader og server.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke