9. des
 
Eggepanne
Her er en enkel og god eggepanne med brokkoli. Super hverdagsmat og passende på hytta etter noen timer ute.

Publisert: 19.feb.2013 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser:
6 stk egg
6 ss vann
1 ts salt
½ stk brokkoli , bunt
ca. 100 gram revet magerost , (ca. 16% fett)
½ ts pepper
4 skiver spekeskinke

1. Pisk sammen egg, vann og salt.
2. Smelt margarin i en middels varm panne og hell i røren. Legg på ferdig kokt brokkoli når eggepannen har stivnet noe.
3. Dryss revet ost på toppen. Legg over et lokk og la pannen stå på svak varme til eggene har stivnet og osten har smeltet.
Server eggepannen med spekeskinke.
(Matprat.no)t
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke