11. des
 
Eggepanne med brokkoli
Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du skulle ha i kjøleskapet. I denne eggepannen har vi brukt rause buketter med brokkoli og toppet herligheten med spekeskinke, cherrytomater og ruccula. (Matprat.no)

0
Publisert: 08.mar.2016 04.00
Oppdatert: 08.mar.2016 03.59

8 egg

1 dl matfløte

1 ts salt

1 stk brokkoli

1⁄2 pakke ruccula

4 skiver spekeskinke

1 pakke rød cherrytomat

(4 porsjoner)

Slik gjør du:

1. Del brokkoli i små buketter. Kok opp vann, ha i salt og kok bukettene i 2 minutter. Sil av vannet og avkjøl dem i kaldt vann.

2. Knekk egg i en bolle, ha i fløte og salt, og pisk lett sammen.

3. Ha margarin i en middels varm panne. Hell i eggeblandingen når margarinen slutter å bruse.

4. Legg på brokkoli når eggepannen har stivnet noe. Legg over et lokk og la pannen stå på svak varme til eggene har stivnet.

5. Legg på spekeskinke, halve cherrytomater og rucculasalat før servering.

Server med noen skiver grovt brød.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke