10. des
I GODT DRIV: P. A. Røstads orkester.
 
Ekstra trekkspillaften

Publisert: 14.nov.2012 04.13
Oppdatert: -
Fredag fra klokka 19.30 arrangerer Moelv Trekkspillklubb en ekstra trekkspillaften i Folkets Hus. Bakgrunnen er at det landskjente gammeldansorkesteret P.A. Røstads orkester har meldt sin ankomst. P.A. Røstads orkester står for rytmisk drivende norsk gammeldansmusikk. Orkesteret viderefører tradisjonen etter Petter A Røstads kvartett, med Hilmar Alexandersen som på 1970-tallet var et begrep i gammeldans-Norge. Den gang var Petter A. Røstad (1927-2007) som orkesterleder, og nå har barnebarnet Petter A. Røstad junior tatt over. Einar Olav Larsen på fele er den fremste formidleren av den rike tradisjonen etter Hilmar Alexandersen (1903-1993), en bauta i norsk folkemusikk. Orkesteret ble norgesmestere to år på rad i 1999 og 2000, og vant NRKs kappspill på NRK. De har turnert i USA og spilt på en rekke festivaler i Norden. I tillegg til gjestene stiller Moelv Trekkspillklubb opp i pausene med hele klubben eller Kaffeknikta, slik at alt ligger til rette for nonstop dans hele kvelden. Klubbens faste Trekkspillaften siste fredag i måneden går som vanlig av stabelen. Og det kan røpes at det kommer hele tre gjesteorkestre. - Vårt danseglade publikum har noe å glede seg til, hevder Odd Egeberg i Moelv Trekkspillklubb.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke