7. des
Tronds trio
 
Eldredagen

0
Publisert: 30.sep.2014 04.00
Oppdatert: 30.sep.2014 04.00

Onsdag 1. oktober markeres eldredagen i flere kommuner og mange steder. I Stange samles de eldre klokka 15.00 i Ilseng samfunnshus. Ragnar Dyresen, Åsspretten, Odd Aspeli og Nils Røhne har alle kommet for å underholde. Selvfølgelig står aftentrekning og servering på programmet. I Hamar innbyr eldrerådet til markering på Grendehuset, Solvang klokka 11.00. Tronds Trio synger og spiller. Det blir også informasjon om Friskliv Eldre i Ankerskogen. Løten Pensjonistforening feirer dagen i Ådalsbruk samfunnshus klokka 17.00. Dit kommer Mjøstoradera og Erik Lukashaugen for å underholde. Både pensjonister og trygda er velkomne. Furnes pensjonistforening inviterer til sammenkomst på Kvarstad klokka 11.00. Der vil Anders prest dele ord for dagen. Aud og Robert underholder. Presiserer at alle markeringen er åpne for alle eldre og selvfølgelig er det servering uansett hvor du går.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke