9. des
ØVRE VANG sangkor: Onsdag byr koret på mye mer en bare sang.
 
Eldrefest på Høyvang

Publisert: 15.mar.2011 04.12
Oppdatert: -
For 20. gang inviterer Øvre Vang Sangkor til hyggekveld på Høyvang onsdag. Og invitasjonen går til alle pensjonister. I flere år har kvelden blitt holdt på Solvang Grendehus, men nå er de altså tilbake til Høyvang. Og det er plass til mange, sier Magne Nordseng. Han reklamerer med visesang av enkeltmedlemmer i koret. Videre blir det opplesning ved Ragnhild Myrvold, som byr både på dikt og stykker. Så vil programlederen, som er den ene av korets to æresmedlemmer, Magne Nordseng, komme med noen historier. Arvid Grønvold, som er den andre av korets æresmedlemmer, vil synge noen viser. Han har faktisk vært med siden koret startet for 65 år siden. Nå er han ikke fullt så aktiv, men synge, det gjør han.
Og ikke minst står det deilig servering på programmet. Du kan velge om du vil ha snitter, kaku- eller brødskiver. Deilige kaker blir det også. Alt dette tilbyr Øvre Vang Sangkor. Og de frammøtte kan gjengjelde med å være ivrige loddkjøpere. Koret har et eget danseorkester, så det blir også servering av musikk som egner seg til en sving ute på dansegolvet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke