11. des
STJERNETRIO: Anført av Terje Gewelt.
 
Electric

Publisert: 13.feb.2013 04.13
Oppdatert: -
Terje Gewelts nye trioprosjekt, Electric, kommer til Hamar Teater onsdag klokka 20.00 i regi av Hamar Jazzklubb. I sin nye trio Electric har Gewelt fått med seg den amerikanske mestertrommeslageren Adam Nussbaum og den svensk-norske gitarvirtuosen Staffan W. Olsson. Sammen utgjør de en full-ladet trio det vil slå gnister fra. De spiller nyskrevet musikk for trioen, og musikken er melodisk, dynamisk og inviterende instrumentaljazz. Gewelt har utgitt 10 plater i eget navn, den siste «Spindrift» fra 2012. Han har samarbeidet med kjente størrelser som Billy Cobham, Andy Summers (Police), John Surman og Michael Shrieve (Santana), og medvirker som bassist på over 100 plateinnspillinger med norske og utenlandske musikere. Adam Nussbaum har lenge vært blant de mest respekterte og anerkjente jazztrommeslagerne i verden. Han har spilt med stjernemusikere som John Scofield, Gary Burton, Sonny Rollins og Michael Brecker. Staffan William-Olsson er en av Skandinavias ledende jazzgitarister og kjent for sitt grensesprengende virtuose gitarspill. Han har lenge vært medlem av suksessgruppene The Real Thing og Hawk on Flight, og har samarbeidet med et utall av kjente Skandinaviske musikere og har gitt ut sju album.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke