11. des
FYSIKKSHOW: Andreas Wahl tar for seg elektrisiteten på Scandic Scene.
 
Elektrisk
Det blir en spektakulær og høyst uvanlig naturfagtime på Scandic Scene torsdag klokka 18.30, når fysiker Andreas Wahl gjester Hamar med forestillingen «Elektrisk».

Publisert: 16.mar.2016 04.00
Oppdatert: 16.mar.2016 03.59

Wahl tar utgangspunkt i at elektrisitet er mer enn stikkontakta i veggen. Det er blant annet lynet som slår ned og splintrer et tre, ballongen som blir hengende på veggen i barnebursdagen, hjernen som tenker og hjertet som slår – alt er et resultat av elektrisitet.

Det betyr at publikum får bli med på en reise fylt av spektakulære, vitenskapelige demonstrasjoner og opplevelser som får hårene til å reise seg. Forestillingen anbefales for voksne og barn fra 10 år og oppover.

«De som tror realfagene er kjedelige og fastlåste må tro om igjen. Andreas Wahl gir deg en krysning av stand-up, foredrag, trylleshow og rockekonsert», heter det i pressemeldingen.

Andreas Wahl er fysiker, programleder, vitenskapsformidler og norgesmester i morellsteinspytting. Han er kjent fra NRK «Folkeopplysningen», Barne-TV, «Lyngbø og Hærlands Big Bang» og «Schrödingers Katt, og for sine over 300 vitenshow landet rundt.

Wahl har skrevet bøker, skriver fast for landets største aviser og har arrangert verdens største naturfagtime.

Han er en entusiastisk formidler av naturvitenskap, og er kjent som en engasjert og stødig sceneperson, med bred erfaring.

I 2016 er Andreas Wahl aktuell med NRK-programmet «Med livet som innsats» hvor han legger livet sitt i hendene på vitenskapen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke