12. des
SHOW: Bye & Rønning Show kommer til Tingnes Spiseri.
 
En aften med Bye og Rønning
Fredag kveld frister Tingnes Spiseri på Nes med en uforglemmelig aften med det prisbelønte komikerparet Bye og Rønning, som framfører sitt «Bye & Rønning show».

Publisert: 17.feb.2012 04.12
Oppdatert: -
Det betyr en helaften preget av latter, god stemning og ditto mat og drikke ut i de sene timer.
De kritikerroste komiprisvinnerne har moret det norske folk med egne tv-serier på NRK1, elleville sommershow på P4 og hundrevis av bejublete showopptredener over hele Norge.
Etter utallige forespørsler tar det populære tospannet endelig skrittet opp på Tingnes Spiseri med denne rykende ferske humorforestillingen, som allerede er utropt til høstens store showvinner.
I «Bye & Rønning show» leverer den allsidige duoen et vell av nye treffende imitasjoner. Det blir et herlig musikalsk skråblikk på samfunnstrusler, finanskrisen og kjendisfokuserte firestjernersmiddags-selskaper, samt på seminarer med overbetalte firmaforedragsholdere som tar 50 000 kroner timer for å fortelle oss at det er lov å være blid.
I 70 minutter, fullstappet av herlig humor, skal den talentfulle og supermusikalske humorduoen med sine etterspurte parodier underholde på Tingnes.
Bye og Rønning har med seg Ole Morten Aagenæs på vokal og piano.
Ved utdelingen av Komiprisen 2011 var Bye og Rønning nominert i hele tre kategorier. De stakk av med prisen for Årets Nummer med sin versjon av «Jobs bok».
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke