5. des
ELVIS-GITARIST: James Burton spilte gitar for Elivis Presley fra 1969 til 1977. Lørdag kveld spiller han på Ilseng.
 
En aften med Elvis
Ilseng samfunnshus er stedet for et to timers Elvis-show med James Burton og Kjell Jørung med band lørdag klokka 19.00.

Publisert: 17.sep.2018 14.02
Oppdatert: 17.sep.2018 14.02

James Burton er ingen ringere enn Elvis Presleys faste gitarist i årene 1969 til 1977. Burton, også kjent som «The Master of Fender Telecaster», har i tillegg vært gitarist for Ricky Nelson (1958-1966) og spilte i mange år med Roy Orbison og Jerry Lee Lewis både live og i platestudio.

Kjell Jørung er en av Norges fremste Elvis-tolkere, kjent for sin unike stemme. Med seg til Ilseng har han band og kor under ledelse av Eivind Staxrud fra Ragarockers.

I konserten framfører de i tillegg til kjente Elvis-melodier, låter av Ricky Neslon og Roy Orbison, og her blir det også muligheter for å ta en dans eller to.

Etter konserten er det anledning til å møte Burton, som signerer bilder. Til Ilseng lørdag kommer også Elvis-fotograf Keith Alverson, som selger bøker og snakker om sine opplevelser med Elvis.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke