16. des
SHOW: Med Kjell Jørung.
 
En helaften med Elvis

Publisert: 08.jan.2016 04.00
Oppdatert: 08.jan.2016 04.00

Ikke Bare Bar er steder når det er duket for Elvis-fest lørdag kveld. Det blir en helaften med Elvis med diskotek og dans med DJ Knut R. Arnesen og VJ Ole Elvis Andersen. Rosinen i kveldens pause er show, sang, anekdoter og underholdning med tidligere Beatniks-vokalist Kjell Jørung. Gjennom sine tolkninger av artister som Elvis og Roy Orbison med flere har Jørung opparbeidet seg en stor fanskare. Han har vært sentral i Elvis-miljøet i mer enn 40 år. I tillegg til show, sørger herrene Knut R. Arnesen og Ole Elvis Andersen for dans og diskotek med musikk fra rockens absolutte gullalder. Kvelden er todelt. Det servers tacobuffé klokka 19.00-20.30. Klokka 20.00 åpnes dørene for alle. Anledningen til festen er Elvis Presleys fødselsdag som var fredag 8. januar, da Elvis ville ha fylt 80 år. Elvis Aaron Presley døde 16. august 1977 i Memphis i Tennessee.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke