10. des
I kjær positur: Fra Flagstadfestivalen 2016 foto: Thomas Tolfsen-Strandby
 
«En midtsommernatts drøm»
Endelig blir det en konsert på «ordentlig» hjemmebane for Bernt Ola Volungholen. Og mer hjemme enn i Kvennstugua i Vallset kommer han vel ikke.

Publisert: 23.jun.2017 13.18
Oppdatert: 23.jun.2017 13.20

Konserten går også under navnet «Bernt Ola Volungholen med venner». Og da nevnes solistene Sofie Elkjær Jensen og Tone Kummervold. Sentralt i programmet ellers står stykket «Elversskud» av Niels Wilhelm Gade. Men som om ikke det er nok så er Ringsaker Operakor med. Og musikken er ved Mjøsmusikk.

Bernt Ola Volungholen trenger nok ingen nærmere presentasjon, For sikkerhets skyld nevner vi at han kommer fra Vallset. Tross sin unge alder, 28 år, har han bred erfaring. Han debuterte i Ringsakeroperaens oppsetning av Hoffmanns eventyr i 2010. Det siste året har han studert ved Operaakademiet i København.

Konserten starter søndag klokka 17.00. Og når Yr varsler sol og litt overskyet og ikke en eneste regndråpe, har mange noe å glede seg til.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke