13. des
EKSTRA: Jomfru olivenolje.
 
En smak av olivenolje
Sofies Stuer har åpen butikk og café torsdager og søndager klokka 11.30-16.00, og torsdag klokka 18.30-22.30 er det kveldsarrangement der du kan smake på og lære om olivenolje.

Publisert: 15.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
Ekstra Jomfru Olivenolje og Balsamicoeddik bringer med seg både kulturhistorie og nye smaker, men hva er gode produkter og hvordan finner man dem?
Lær om produksjon, klassifisering og smaking av ekstra jomfru olivenolje og balsamicoeddik fra Modena. Det blir smaksprøver på noen av de beste italienske ekstra jomfru olivenoljene og balsamicoeddik.
Reisen går gjennom Ligura, Veneto, Toscana, Lazio og Sicilia, og guiden er Jørgen Lund, som er Norges eneste utdannete og sertifiserte olivenoljesmaker (assagiatore).
Lund holder sitt smaksforedrag klokka 19.00, og kvelden avsluttes med Charlottes antipasti-tallerken med dessert.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke