11. des
Brumunddal: En interessant og artig kveld for innbyggerne.
 
«En stann å høre heme»

Publisert: 15.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
Samtaler om stedsidentitet og lokalpatriotisme er temaet for sammenkomsten i Ringsaker biblioteket onsdag klokka 19.00.
Bjørn Hatterud, Agnes Ravatn og Madeleine Cederström snakker om små steder. Om de som bor der, og de som ikke bor der. Om å føle seg hjemme og ønske seg bort.
Føler alle like sterk stedsidentitet? Hva skiller små steder fra hverandre? Når blir en som flytter til Brumunddal Brumunddøl? Ser innflyttere på et sted med samme blikk, som de bofaste? Hva skal til for at Bjørn Hatterud flytter hjem og at Agnes Ravatn bestemmer seg for at Brumunddal er stedet hun vil bo?
Agnes Ravatn er fra Ølen. Hun er journalist, kommentator, satiriker og skjønnlitterær forfatter. Bjørn Hatterud er fra Veldre og er samfunnsdebattant, kunstkritiker, kulturskribent og eksperimentell musiker. Madeleine Cederström, svensk-norsk journalist bosatt i Ringsaker. Hun arbeider med lokale nyheter og har blant annet førstehåndskunnskap om stedspatriotisme og identitet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke