12. des
 
En stor åpen plass i Bordeaux

Publisert: 16.okt.2013 04.13
Oppdatert: -
Hanne Ørstavik presenterer sin nye roman «Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux» når det er bokkveld i Gravdahl Bokhandel i Torggata 32 torsdag klokka 19.00. Hanne Ørstavik er født i 1969 i Finnmark. Hun debuterte med romanen «Hakk» i 1994, og har utgitt til sammen ti romaner og et lesestykke, i tillegg til boka Der alt er klart i samarbeid med Pierre Duba. Hanne Ørstavik har mottatt en rekke litterære priser, blant annet Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen og Doblougprisen. I 2007 fikk hun Aschehougprisen for hele forfatterskapet, og bøkene hennes er oversatt til 18 språk. I 2010 ble Ørstavik valgt ut som Festspilldikter. «Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux» hvor Ruth går ut av taxien med trillekofferten sin og lurer på om Johannes kommer til å komme. I Bordeaux bor Abel som driver et galleri, hun tar Ruth med ut i natten. Imens går Abels datter Lily under trærne langs kanalen. Der møter hun Ralf, en ung gutt som bærer en gitarkasse. «Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux» er en kjærlighetsroman, en roman om lengselen etter nærhet og seksualitet, og den forvillelsen det kan medføre når den andre ikke er til å møte.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke