7. des
 
Engler og hormoner

Publisert: 10.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
10-årsjubilanten Nordbygdarevyens Ungdomsteater setter i år opp ungdomsrevyen «Engler og hormoner» i fem forestillinger i Løten kino med première onsdag klokka 19.00. Stykket er skrevet av Øyvind Hansen, Espen Lian og André Klausen med handling fra en 10.-klasse. Vi blir kjent med fire ulike ungdomsgrupperinger, tøffinger, berter, vanlige og nerder. I tillegg blir publikum introdusert for mange lærere, de fleste langt utenfor A4-formatet. «Engler og hormoner» er et stykke livserfaring for de unge, og tar for seg hverdagen i en ungdomsskole i en periode i livet da det både bobler og syder i unge sinn og kropper. Det er en tid da de lett kommer i opposisjon til de voksne og alt de måtte stå for. Det er ikke et teaterstykke i tradisjonell forstand, men nærmere revyen. Forestillingen er satt sammen av en rekke sketsjer og sanger hvor skolehverdagen er sentral. Det handler om forhold til lærere, rengjøringspersonale, vaktmestere og resten av voksenpersonellet, betraktet og formidlet med glimt i øyet. Det er de mer komiske utslagene av disse møtene som bringes til scenen, men ikke uten alvor. Forestillingen vises også torsdag og fredag klokka 19.00, søndag klokka 18.00 og mandag 15. april klokka 19.00.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke