14. des
ÅRETS JULEARTIST: Helene Bøksle har skrevet årets julelåt for Frelsesarmeen.
 
Enten teller alle, eller ingenting
Helene Bøksle er årets juleartist for Frelsesarmeen, og søndag klokka 18.00 har hun konsert i Vang kirke.

Publisert: 05.des.2015 04.00
Oppdatert: 05.des.2015 04.00

Helene Bøksle har laget årets julelåt, «Enten teller alle, eller ingenting», for Frelsesarmeen sammen med tekstforfatter Morten Gjelten og komponist Sindre Hotvedt. Låten ble skrevet før flyktningkatastrofen, men budskapet er likevel høyaktuelt. Den handler om troen på at det nytter, på at den enkeltes innsats teller. Frelsesarmeen har som tradisjon å gi ut én julelåt i samarbeid med profilerte artister. Inntektene fra sangen går uavkortet til Frelsesarmeens arbeid.

– Jeg ble veldig glad da jeg ble spurt om å lage årets julelåt for Frelsesarmeen. Å få muligheten til å bruke stemmen til å bidra, er grunnen til at jeg holder på med musikk, sier Helene som har støttet Frelsesarmeen gjennom mange år.

Helene Bøksle kommer opprinnelig fra Frydnes utenfor Mandal.

Hun har gitt ut fem soloalbum, «Elverhøy» (2006), «Morild» (2008), juleplaten «Det hev ei rose sprunge» (2009), «Svalbard» (2013) og barneplaten «Godnatt min skatt» (2014). I 2011 ga hun ut juleboken «Julero» sammen med kunstneren Bjørg Thorhallsdottir. Helene har i tillegg bidratt på en rekke andre innspillinger som gjestesolist.

– Helene Bøksle leverer alltid! Hennes ekthet, varme og unike stemme gjør henne til en stor artist, som det er et privilegium å få jobbe med, sier Jan Størksen, Internasjonal leder av Frelsesarmeens hjelpeprosjekt Others.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke