11. des
 
Eple-og rødbetsalat
Denne salsaen er både frisk og fargerik. Kombinasjonen av jordlige smaker fra rødbeter sammen med den syrlige smaken fra eple og sitron, er en perfekt match. Server til stekt eller grillet kjøtt eller fisk. (4 porsjoner)100 g syltede rødbeter 2 stilker stilkselleri (stangselleri) 1 stk grønt eple 3 stk vårløk 2 ss finhakket frisk kruspersille 1 båt revet hvitløk saft og skall fra 1⁄2 stk sitron 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper 20 g spirer Slik gjør du: 1. Kutt rødbete, stilkselleri og eple i små terninger og vårløk i tynne skiver. Ha det i en bolle sammen med persille og hvitløk.2. Smak til med sitron, salt og pepper. Dryss over spirer ved servering. (matprat.no)

0
Publisert: 10.sep.2016 04.00
Oppdatert: 10.sep.2016 04.01

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke