11. des
FYRER LØS: Christine Koht.
 
Er det mulig å få fred?

Publisert: 16.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
Etter fem års turnering med showet «Koht på scenen» er Christine Koht tilbake med splitter nytt show fullt av verbale fulltreffere, og fredag klokka 19.00 kommer hun til Hamar Teater med showet «Koht fyrer løs - er det mulig å få fred?». Showet et nytt djupdykk i den norske folkesjela, en kjærlig beskrivelse av nordmenns liv og levnet, og om nordmenns forsøk i å være lykkelige. Om showet sier Christine: «Livet er egentlig enkelt. Lykken ligger i hverdagen og alt går bra hvis vi tenker positivt. Likevel kan alt når som helst bli et helvetes bråk. På jobben. I forholdet. Med familien. Hvordan får vi det til? Hvor vanskelig kan det være? Er det ikke mulig å få fred?» Det betyr at hun serverer en drøy time selvhjelp fra scenen og latter på resept, med sex-råd, familieterapi, parinnsikt og selvhjelp. Fyrverkeriet Christine Koht gir alt i et forsøk på å oppnå balanse og harmoni. Christine Koht er en av Norges fremste kvinnelige programskapere og programledere, og hennes tv-serier «Koht vs. Diva», «Koht i kommune», «Jan Johansen - jakten på den norske mannen», «Koht i familien» og «Koht på jobben» er moderne klassikere i sin sjanger. Christine er et svært morsomt, tøysete og engasjerende menneske med stor inspirasjons og underholdningsevne.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke