12. des
 
Erik Harstad & So What

Publisert: 18.sep.2013 04.13
Oppdatert: -
Hamar Bluesklubb har konsert med Erik Harstad & So What på Gregers kafé og bar lørdag klokka 22.00. Erik Harstad har i løpet av sin karriere spilt på det som finnes av bluesklubber og festivaler i hele vårt langstrakte land, og fått ry på seg for å være en av Norges beste bluesgitarister. Han hadde lenge syslet med tanken om å danne en egen gruppe, der han fikk sisteordet når låtvalgene skulle gjøres, der hans navn kunne stå øverst på plakaten. Reinspikka blues så lenge fingrene holdt. To som hadde tid og lyst til å spille med Erik var ringrevene fra Nickels & Dimes, Arild Steinsrud og Nils Harald Mæhlum. Blues ble det, men ikke slik Erik hadde tenkt det. Allerede på første øving skar kongstanken seg. Å putte to sørstatsrockere inn ei bluespakke er ikke bra, når man i andre enden vil ha ut myke bassganger og søte toner. Etter hvert forandret de to nyankomne det hele til en bluesrock powertrio som ikke fyller på annet enn høyoktan for å få fram de råeste og reneste tonene. Når Erik snudde ryggen til tok bassist Steinsrud likeså godt over mikrofonen. Og med sin Johnny Winter-stemme så skitnet han til det lydbildet også. Men, det funker. Trioen leverer godt over gjennomsnittet og har, foruten årelang rutine, en dynamikk og et samspill få gjør etter dem. Billettsalget starter klokka 21.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke