13. des
KONSERT: Erik Harstad tar med seg The Buzzbrothers til Gregers lørdag kveld.
 
Erik Harstad & The Buzzbrothers
Hamar Bluesklubb har innkalt Erik Harstad and The Buzzbrothers for å holde konsert på Gregers i lørdag kveld.

Publisert: 04.okt.2017 08.57
Oppdatert: 04.okt.2017 09.03

Bandet som har holdt det gående siden 90-tallet har hentet inspirasjon fra klassisk amerikansk blues fra 50- og 60-tallet.

Et mer moderne uttrykk har ført til en egen tvist på musikken. Kvartetten framfører en blanding av eget materiale og coverlåter.

Erik Harstad (gitar og vokal) har gjort seg bemerket i det norske bluesmiljøet i en årrekke. Han har spilt med en rekke kjente artister, men har i de siste årene frontet egne bandprosjekter. Han er også kåret til årets musikkformidler i Ringsaker. Bjørn Thomassen (bass og vokal) er en av de originale medlemmene av bandet og har lang erfaring.

Richard Gjems (munnspill og vokal) er en av landets ypperste munnspillere og har en god og fyldig CV med plateinnspillinger og opptredener sammen med nasjonale og internasjonale artister.

Jon Reidar Furulund (trommer) har lang erfaring fra forskjellige band. Alle er lokale musikere.

«Erik Harstad er Norges best bevarte hemmelighet bortsett fra for den innerste kretsen i bluesen. Erik er en fantastisk gitarist og en habil sanger. Med seg på scenen har han Buzz Brothers som er et meget habilt knippe med musikere. Til sammen svinger dette skikkelig», heter det i pressemeldingen fra Hamar Bluesklubb.

Dørene åpner klokka 20.00 og konserten starer klokka 21.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke