14. des
THE TREAT: NiteRain slipper sin nye singel i Bakgården Pub.
 
Et mørkere NiteRain
Fredag kveld har NiteRain konsert i Bakgården Pub. Anledningen er gruppas norgesturné og slipp av den nye singelen «The Treat» fra det kommende albumet.

Publisert: 20.feb.2014 04.13
Oppdatert: -
«The Threat er en hardtslående låt, full av gnistrende energi, fra et band som har turnert med heltene i L.A Guns og spilt over 100 konserter fordelt på 12 land. Ikke overraskende ligger det et mørkt tema bak den harde fasaden», heter det i pressemeldingen.
NiteRain består av Sebastian Tvedtnæs/Baz (vokal), Morten Garberg/Mortimer (trommer og kor), Frank Karlsen/Dafz (bass og kor) og Adrian Persen Steihaug/Addy (gitar).
Singelen har et aggressivt uttrykk, og vokalist Sebastian Tvedtnæs innrømmer å ha hentet inspirasjon til låten fra egne opplevelser.
- Låten skrev seg nesten selv, som rockere og outcasts kommer slike tekster svært naturlig. Vi har badboygenet i oss, og låter som dette er lettere å framføre fordi det føles ekte. Jeg må innrømme å ha hentet inspirasjon fra egne opplevelser til singelen. Jeg har rett og slett aldri vært redd for å ta en kamp, fortsetter han.
For NiteRain er den nye singelen første skritt på vegen mot et tyngre musikalsk uttrykk og album nummer to.
- Neste album kommer til å følge en mye hardere linje. Det ligger en aggressivitet bak musikken, som vi får utløp for når vi øver, når vi spiller inn i studio og når vi får utfolde oss på scenen. NiteRain kommer til å bli mørkere og farligere, liveshowet mer ekstremt og låtene langt mer aggressive, hevder Sebastian
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke