10. des
Hilda Margrethe Myhre Børke, fred Dalbakk og toril Nybrott
 
Et sekunds evighet
...et sekunds evighet... er en konsertforestilling produsert og tilrettelagt for sang, gitar og opplesning. Den blir vist i Festiviteten onsdag klokka 19.00.

Publisert: 11.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Forestillingen er hovedsakelig basert på dikt og tekster skrevet av Toril Nybrott. Hun har sammen med Fred Dalbakk laget musikken. Og Hilda Margrethe Børke har samlet stoffet og satt sammen forestillingen. «Bare Tanken på et sekunds evighet, der alt er godt, skaper håp om at dagen i dag har flere sekunder å by på»
Toril Nybrot har produsert to soloplater og jobber nå med sin tredje. Med sin klokkeklare stemme vil hun synge til Freds akkompagnement på gitar. Han serverer også sin ettertenksomme vakre vise «Puslespill».
Hilda Margrethe Myhre Børke, opprinnelig fra Børke, men har bodd på Hedmarken helt siden 1968. Hun er amatørskuespiller og var med å danne Hamar Amatørteater.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke