14. des
Biskop Solveig Fiske (tv) og regiondirektør farahnaz Bahrami (IMDI)
 
«Et større vi»
Biskop Solveig Fiske og regiondirektør Farahnaz Bahrami i Integrerings - og mangfolidshetsdirektoratet (IMDI) kommer til Brumunddal kirkestue onsdag klokka 19.00. Temaet er: Et større vi. Norges befolkning består nå av 1/5 innvandrere og de har hatt med seg en annen kulturell og religiøs tradisjon enn det vi er vant med. Spørsmålet er hvordan vi med Grunnloven som samlingsmerke kan skape et større «vi».

Publisert: 18.mar.2014 04.13
Oppdatert: -
Til å svare på dette kommer biskopen, som er geistlig leder for Den norske kirke. Det største kirkesamfunnet i Hedmark og Oppland, med ca. 80 % oppslutning i befolkningen. Og regiondirektøren, som er leder for statens arbeid med bosetting og integrering av flyktninger og innvandrere blant annet i Hedmark. De skal forsøke å svare på hvordan Grunnloven skal virke fellesskapsbyggende, skape engasjement og deltakelse og sikre enkeltmenneskets frihet så lenge det ikke skader andre, slik det står i Grunnloven fra 1814.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke