7. des
vakkert: Fjellet i Vang i Valdres
 
Eventyrlige drømmer

0
Publisert: 11.nov.2014 04.00
Oppdatert: 11.nov.2014 04.00

Hamar og Hedemarken Turistforening inviterer til åpent høstmøte onsdag. Det blir turforedrag, presentasjon av HHTs turprogram for 2015 og pause med kaffeservering.

«Et eventyrlig friår på hytta i fjellet» - et bildeforedrag med Christin Oldebråten og Bjørn Tjomsland. Paret som tok med seg femåringen og tok et friår fra byen og bodde på hytte i fjellet i Vang i Valdres. De forteller hva de har opplevd og tenkt underveis. Christin Olderbråten og Bjørn Tjomsland sier om seg selv: - Det er ikke noe spesielt med oss. Vi er bare to vanlige mennesker som samler på gylne øyeblikk. Mange gylne øyeblikk blir til et eventyrlig år. Vi har levd litt og tenkt litt. Foredragene holdes for vi tror det kan gi inspirasjon til andre. Livet er best ute. I naturen er vi til stede her og nå og det er tid til å reflektere. Foredraget byr på mange og nydelige bilder.

Møtet holdes i auditorium 3 på Høgskolen i Hedmark, Hamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke