11. des
 
Får-i-kål med chili

0
Publisert: 05.sep.2016 04.00
Oppdatert: 05.sep.2016 04.00

Den klassiske fårikålen er god nok som den er, men prøv denne med chili og ingefær. En vanedannende variant, med litt ekstra piff.

Ingredienser:

1 1⁄2 kg fårikålkjøtt

1 1⁄2 kg hodekål

2 stk rød chili

3 ss frisk ingefær

2 dl soyasaus

3 ss hvetemel

2 ss hel pepper

Slik gjør du:

1. Legg alle ingrediensene lagvis, dryss over mel, hell på soyasaus og vann.

2. Kok opp, og la det småtrekke i to timer, til kjøttet er mørt.

3. Server med frisk persille eller koriander på toppen.

(Matprat.no)

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke