16. des
FOLKEMØTE: Om matproduksjon.
 
«Fakta på bordet»

Publisert: 16.sep.2015 04.00
Oppdatert: 16.sep.2015 04.00

Å få fakta på bordet er målet når Heidner, Hamars eget fagmiljø innen biovitenskap, inviterer regionens innbyggere til folkemøte i Hamar bibliotek i Hamar kulturhus torsdag klokka 18.00-21.00 som et ledd i Forskningsdagene 2015. Temaet er bruk av antibiotika og plantevernmidler i norsk matproduksjon. «Bruk av antibiotika og plantevernmidler i matproduksjon er et tema som opptar stadig flere, samtidig som det kan være vanskelig å vite hva som er troverdig informasjon. Som en forrett til matfestivalen «Midt i matfatet» samles engasjerte forbrukere, eksperter, produsenter og politikere til foredrag og åpen debatt. Publikum oppfordres til å stille sine spørsmål og til å delta i debatten», heter det fra Heidner. Kveldens konferansier og debattleder er Yngve Ekern, forfatter og journalist. Det blir innlegg ved Arne Hermansen, direktør plantehelse hos Norsk institutt for bioøkonomi, Jon-Frede Engdahl, gründer av Maaemo og Kolonihagen-gruppen, Gunstein Instefjord, fagdirektør i Forbrukerrådet, Karianne Eide Longva, klyngeleder i Heidner, Bjarne Holm, utviklingsdirektør i Norsvin, Muath Alsheikh, forsker i Graminor og Margrete Nøklebye, organisasjonssjef i Hedmark Bondelag. Det er ikke nødvendig med påmelding.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke