11. des
Ørret: Eskil Ødegård fikk solid napp i fjor.
 
Familieaktivitetsdag ved Åsta
I Vang allmenning er det utrolig mange flotte steder. Lørdag kan hele familien bli bedre kjent, sammen med folk fra Vang Jakt- og fiskeforening og Vang almenning.

0
Publisert: 13.jun.2014 04.00
Oppdatert: 13.jun.2014 03.59

Familiearrangementet holdes ved Åsta. på Bringbu, fra klokka 11.00. I år står fisking høyt på programmet. Ikke noe rart i og med at det er «Sportsfiskets år». Men det er også mange andre aktiviteter: Skyting med rifle og hagle under kyndig veiledning, natursti og grilling. Den som vil bli bedre kjent i allmenninga kan få guiding til både Skramstadøya og Brumundkampen. Fine turer det!

De frivillige denne dagen vil bidra til at store og små får veiledning i alt fra enkel fisking til å bli bedre kjent i fine turområder.

Hvor er Bringbu? Kjør til Gåsbu, gjennom bommen og snaut tre mil langs fjellvegen. Så er du der. Helge Kristian Prestrud kan kontaktes ved eventuelle spørsmål.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke