11. des
FISKESOMMER: Åsta er en av Hedmarks beste ørretelver.
 
Familieaktivtetsdag
Som et ledd i Norges Jeger- og Fiskeforbunds satsing, «Fiskesommer», inviterer Vang Jakt- og Fiskeforening, Vang Almenning og Hamar og Hedemarken Turistforening til familieaktivitetsdag på Bringebu seter ved Åstaelva lørdag fra klokka 11.00.

Publisert: 20.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Hensikten med dagen er å vise familiene hvor fine turmål det er innen Hamar kommune, samt de mulighetene for friluftsliv som finnes i nærområdet. Mye blir lagt opp rundt barn, læring og aktivitet.
Vang Almenning er en perle hvor du kan treffe på alle de fire store rovdyrene, alle hjortedyr og alt av småvilt.
Fisk finnes i alt som er av vann fra de minste bekker til små tjern, sjøer og ikke minst i Åsta som er Hedmarks mest fiskerike ørretelv.
Fiske står derfor sentralt i lørdagens arrangement, og frivillige fra arrangørforeningene sørger for veiledning for store og små og bidrar med fisketips og råd.
Det blir også guiding til idylliske Skramstadøya og elvejuvet Svartvelta i Åsta, skyting under kyndig veiledning, hesteskokasting, fluebinding, slakkline, brikkeløype, barkebåtspikking, litt om skog, natursti og salg av grillmat og mye mer.
Dette er et helt nytt arrangement som fort kan bli en tradisjon midtsommers.
For å komme til parkeringen ved Bringebu kjører du forbi Gåsbu og følger Fjellvegen, og på veg hjem kan du legge turen innom Brumundkampen med sin fantastiske utsikt med kjentmann.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke